Fit, vitaal en ontspannen door het leven stappen tips om dit te bereiken

Over mij

Ook ik ben in het verleden aangelopen tegen stress, piekeren, jezelf voor bij lopen en vooral goed voor anderen zorgen, behalve voor jezelf. In 2011 ging het roer om en ben ik begonnen met de (Chinese) voetreflex opleiding. In deze opleiding heb ik veel dingen geleerd (vooral ook over mezelf) en ik wil de tips, oefeningen en lifestyle adviezen die ik heb geleerd graag met je delen, zodat ook jij fit, vitaal en ontspannen door het leven kunt gaan.

Herken je jezelf hierin:

3

Je wilt goed voor jezelf zorgen zonder anderen uit het oog te verliezen

3

Je wilt je fit en vitaal voelen

3

Je wilt minder piekeren

3

Levenslustiger zijn en volop van het leven genieten

3

Je niet meer opgejaagd voelen

3

Je wilt meer rust in je hoofd

Ontdek zelf:

N

Wat jouw fit en vitaal maakt

N

Hoe je minder gaat piekeren

N

De stappen die je kunt zetten

N

Hoe je goed voor jezelf en anderen zorgt

N

Wat er nodig is om rust te ervaren

N

Hoe je rust in je hoofd krijgt

Pin It on Pinterest

Share This