Fit en Vitaal door het leven gaan

Biografie

In het verleden ben ik ook aangelopen tegen vermoeidheid, jezelf voorbijlopen en goed voor iedereen zorgen, behalve voor jezelf.

Op een gegeven moment ben ik er achter gekomen dat dit vooral veroorzaakt werd, doordat mijn darmen niet optimaal functioneerden. (O.a. door veelvuldig antibioticagebruik in het verleden)

Nadat ik de VoetreflexPlus® opleiding had gevolgd en dit ging toepassen, bij mezelf en in mijn praktijk, merkte ik dat ik mij veel beter ging voelen.

De tips, oefeningen en leefstijl adviezen die ik geleerd heb wil ik graag met jou delen, zodat ook jij fit en vitaal door het leven kunt gaan.

Ervaar jij al langer vermoeidheid en voel je je niet fit en vitaal

Ben je vaak moe en heb je soms geen idee hoe je de dag door moet komen? Blijven je gedachten in rondjes draaien en weet je niet hoe je dit kunt stoppen? Slaap je slecht door het piekeren waardoor je je nog vermoeider gaat voelen? Wil je heel graag voor anderen zorgen, maar daarbij jezelf niet uit het oog verliezen? Zou je je minder opgejaagd willen voelen en niet steeds het gevoel willen hebben dat je tekort schiet.

Dit traject zorgt voor een energieker leven!

Wanneer jij start met dit traject zal je merken dat je niet alleen energieker door het leven kunt gaan, maar ook dat je minder gaat piekeren en malende gedachten los kunt laten. Je houdt de controle over je eigen leven zonder dat je je opgejaagd voelt. Je hoofd komt tot rust waardoor klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, pijn in je nek en schouders verminderen en je meer kunt genieten van het leven. Kortom je gaat fit en vitaal door het leven

Meer energie

u

Voel je je niet fit en zou je meer energie willen hebben?

u

Pieker je veel en zou je malende gedachten los willen laten?

u

Voel je je vaak opgejaagd en wil je meer ontspannen door het leven gaan?

u

Wil je een vrolijker mens worden met een positief gevoel van eigenwaarde?

Zou het niet heerlijk zijn als jij fit en vitaal door het leven kunt gaan?

“Hoe voelt het om te bedenken dat je energieker door het leven kunt gaan en je fit en vitaal te voelen?  Meer ontspannen te zijn, zodat je met plezier alle dingen kunt doen, zonder stress te ervaren?”

Dat kan, jij kunt ook energieker in het leven staan!

Voordelen

Door mijn opleiding tot VoetreflexPlus® therapeut kan ik zowel de Westerse als de Chinese voetreflextherapie toepassen. Dit heeft als voordeel dat je sneller resultaat kunt boeken.
Ik werk vanuit mijn eigen huis, wat de stap minder groot maakt. Je komt niet binnen in een groot instituut met allerlei verschillende mensen, maar hebt altijd mij als je aanspreekpunt.
Door mijn ervaring als gediplomeerd drogist kan ik je ook ondersteunen en adviseren bij de keuze van voedingssupplementen.

Mijn behandelingen helpen je om stappen te zetten op weg naar een energieker leven.

Bij Praktijk Amarilla krijg je handvaten om:

5
Fit en vitaal in het leven te staan met voldoende energie om al je drukke werkzaamheden aan te kunnen.
5
Een vrolijker mens te worden die haar problemen los laat en niet meer gestrest raakt door malende gedachten.
5
Je hoofd tot rust te laten komen, waardoor klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, pijn in je nek en schouders verminderen en je meer kunt genieten van het leven.
5
De controle over je eigen leven te houden zonder je opgejaagd te voelen en niet continu het gevoel te hebben dat je tekort schiet.

Stappen zetten op weg naar een energieker leven.

Reuzen stap van 5 therapeutische Voetreflex behandelingen.

Intake om in kaart te brengen wat de klachten zijn, 20 minuten
Voetbad met Chinese kruiden
Voetreflex behandelingen met gebruik van etherische oliën
Deze behandelingen zijn gericht op de klachten
Duur massage 60 minuten
Leefstijl en voedingsadviezen gebaseerd op de Chinese 5-elementen voedingsleer
Massage van acupunctuurpunten om thuis zelf toe te passen

Tarief 5 sessies € 340,- of in 2 termijnen van € 180,-

 

 

Grote stap therapeutische Voetreflex behandeling.

Intake om in kaart te brengen wat de klachten zijn, 20 minuten
Voetbad met Chinese kruiden
Voetreflex behandeling met gebruik van etherische oliën
Deze behandeling is gericht op de klachten
Duur massage 60 minuten
Leefstijl en voedingsadviezen gebaseerd op de Chinese 5-elementen voedingsleer

Tarief € 75,–

 

Kleine stap ontspannende Voetreflex behandeling.

Korte Intake, 10 minuten
Voetbad met Chinese kruiden
Voetreflex massage met gebruik van etherische oliën
Duur  60 minuten

Tarief € 55,–

 

 

Therapeutische Voetreflex Behandeling

Of zoals de Chinezen zeggen “Spanning afvoeren via je voeten”

Tijdens de massage doezel je soms een beetje weg. Dit komt omdat het ontspannend werkt. Toch kunnen bepaalde punten op de voeten ook pijnlijk zijn.
De doorbloeding wordt gestimuleerd. Als organen beter doorbloedt raken, wordt hun functie ook beter. Hierdoor kunnen allerlei klachten verminderen of verdwijnen. Afvalstoffen raak je kwijt en voedingsstoffen kunnen beter worden opgenomen.
De geest is vaak over strest door malende gedachten, piekeren en zorgen maken. Als je hoofd tot rust komt, verdwijnen er vaak veel klachten. De totale energiebalans in het lichaam wordt hersteld. De onrust in je hoofd verdwijnt, waardoor je meer gaat genieten van het leven.
Het stimuleert het zogenaamde zelf genezend mechanisme. Dit zelf genezend mechanisme zou eigenlijk elke ziekte die je hebt weer moeten herstellen. Dit gebeurt in veel gevallen niet. Als je dit zelf genezend mechanisme activeert, stimuleer je het vermogen tot herstel.

Stappenplan

Stap 1 : We hebben telefonisch contact of je vult het contactformulier op de website in.

Stap 2: Ik stuur je een anamnese formulier en vraag je om dit in te vullen en aan mij terug te mailen.

Stap 3: De 1e afspraak begin ik met een intake gesprek om in kaart te brengen wat de klachten zijn en start ik met de 1e massage

Stap 4: Afhankelijk van de aard van de klachten kijken we hoe de vervolg afspraken lopen.

Alle behandelingen start ik met een voetbad met Magnesiumzout. Door het voetbad met  Magnesiumzout wordt de doorbloeding gestimuleerd, het bevordert het ontgiften van het lichaam, het bevordert de vitaliteit en het zorgt voor warme voeten.
De voetreflex massage voer ik uit met 100% natuurlijke essentiële oliën. Deze ondersteunen de behandeling.

Hoeveel tijd gaat het kosten?

Van te voren is nooit helemaal in te schatten hoe lang een behandeling gaat duren. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen tijd nodig om te herstellen.

Waar moet ik zijn?

Mijn praktijk is aan huis in een rustige wijk in Papendrecht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat. De praktijk bevindt zich op de 1e etage. 

Ik ben heel blij dat ik heb mogen mee werken aan de eindopdracht van Sytske. Mijn buikklachten zijn op het moment minder, net als mijn schouderklachten. Hoop dat de vooruitgang zo door blijft gaan. Heb nog wel last van mijn schouder maar veel minder dan eerst. De pijn is echt afgenomen en de beweeglijkheid is toegenomen. Tijdens de voetmassage speelde Sytske in op mijn behoefte wat de klachten betreft. Stelde daar de behandeling in bij als het nodig bleek te zijn. Ik vind Sytske een prettig persoon die zich inleeft in een ander. Geeft advies en tips daar waar dat nodig is, maar laat de persoon in zijn waarde.
Theresia Burgers

Meegewerkt aan mijn eindopdracht

Even tijd voor jezelf. Met een gezellig praatje start Systke de gezichtsbehandeling. Zij heeft keus uit diverse mooie gezichtsbehandelingen in diverse prijsklassen welke desgewenst kunnen worden uitgebreid. Wanneer het ontspannen muziekje doorklinkt gaan de ogen dicht en begint Systke aan een heerlijke hoofd en gezichtsmassage, gevolgd door een verfrissend verzorgend masker. Tijdens het inwerken kun je je heerlijk laten verwennen tijdens een verkorte voetreflexbehandeling. Sytske staat namelijk niet alleen garant voor de verzorging van je huid! Zij geeft ook heerlijke voetreflexbehandelingen. Deze zorgen niet alleen voor een super relaxt gevoel maar kunnen ook werken tegen diverse klachten. Ter afsluiting van de behandeling geeft Systke onder het genot van een kopje koffie of thee desgewenst nog wat tips en tricks en maken wij een nieuwe afspraak, waar ik direct al weer naar uit kijk! TOP!
Mariette Marks

Klant van de schoonheidssalon en van de voetreflexpraktijk

Ik kom al jaren bij Amarilla voor een heerlijke gezichtsbehandeling. In die tijd gezien hoe druk Sytske bezig was met haar studie voor voetreflexplus therapeut, daar prachtig voor geslaagd is en dit inmiddels al een aantal jaar in de praktijk brengt. Je wordt bij haar altijd vriendelijk ontvangen en komt dan in een professionele salon met een warme, gezellige sfeer. Persoonlijk. En daar hou ik van. Zelf vind ik de voetreflexmassages altijd heerlijk. Iedere 6 weken, als ik voor mijn gezichtsbehandeling kom, worden ook mijn voeten gemasseerd. Dit is dan een korte ontspannende voetreflexnassage in de “wachttijd” van het gezichtsmasker. Dit maakt de behandeling écht helemaal compleet. Ook een aantal keer een volledige voetreflexmassage ondergaan met voetenbad erbij, héérlijk!! Leuk om kado te doen of te krijgen natuurlijk. Juist ook als je lichamelijke klachten hebt, ben je bij Amarilla aan het goede adres. Dmv een gepersonaliseerd behandelplan kan Sytske je helpen je klachten te verminderen of weg te krijgen. Zeker de moeite waard om te proberen en in ieder geval te genieten van de massage!!
Carla Pijl

Klant van de schoonheidssalon en van de voetreflexpraktijk

Betaling

De betaling van de behandelingen kan contant in de praktijk, met een pin betaling in de praktijk of met een bankoverschrijving. 

Met het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Annulering

Je kunt een afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Wordt een afspraak binnen 24 uur geannuleerd dan ben ik helaas genoodzaakt het bedrag van de behandeling in rekening te brengen, aangezien de tijd voor jou gereserveerd is.

Hoe maak ik een afspraak?

Je kunt mij rechtstreeks bellen of mailen. Ben ik met een behandeling bezig dan zal ik niet bereikbaar zijn (dat is storend voor degene die op dat moment in de praktijk is). Spreek in dat geval de voicemail in, dan probeer ik zo snel mogelijk contact met je op te nemen.
Ook kan je het contactformulier hieronder invullen. Vul je naam, telefoonnummer en emailadres in en eventueel je vraag of bericht, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ik geef je graag vrijblijvend meer informatie over het stappenplan

Hoe wil je contact?

11 + 6 =

Pin It on Pinterest

Share This