Het is mijn missie om vrouwen te helpen fit en ontspannen door het leven te laten gaan.

Tot 2006 heb ik een eigen drogisterij gehad. Nadat ik had besloten deze drogisterij te sluiten ben ik begonnen aan de opleiding voor schoonheidsspecialiste. Al snel kwam ik erachter dat masseren echt mijn passie is. Als mensen ontspannen en vrolijk de deur uitgingen dan maakte mij dat ook blij. Toch dacht ik dat er meer uit te halen zou zijn. Ik ging mij verdiepen in voetreflex therapie en kwam in aanraking met de Chinese voetreflex therapie. In 2010 begon ik aan de 3-jarige opleiding Voetreflex®Plus. Dit is een combinatie van Westerse- en Chinese voetreflex. Door deze combinatie raakte ik verrast door de mogelijkheden. Omdat het (Chinese) meridiaansysteem en de (Westerse) voetreflex beiden de energiestroom in het lichaam willen balanceren, om zo het zelfgenezend mechanisme van het lichaam te stimuleren, kan het perfect gecombineerd worden.
Ook volgde ik nog een opleiding in het gebruik van etherische oliën om de behandeling te ondersteunen.
Al tijdens mijn opleiding kwam ik erachter dat ik mij veel beter ging voelen en de mensen die ik ging behandelen ook. Dit vond ik erg prettig, want nu kon ik niet alleen mensen ontspannen en vrolijk de deur uit laten gaan, maar ook een bijdrage leveren aan hun gezondheid.

Mijn passie

Van mijn passie, het masseren van mensen heb ik mijn beroep gemaakt, omdat ik iedereen gun om fit en vitaal door het leven te gaan. De handvatten die ik hiervoor in de Voetreflex opleiding heb geleerd helpen mij erbij om iedereen te ontspannen, te vitaliseren, stress te verminderen en het zelfgenezend mechanisme te bevorderen.

Praktijk Amarilla

Mijn praktijk

Mijn praktijk is aan huis in een rustige wijk in Papendrecht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat. De praktijk bevindt zich op de 1e etage. 

Pin It on Pinterest

Share This