Het is mijn missie om vrouwen met een gezonde, frisse en stralende huid door het leven te laten gaan!

Gezichtsbehandelingen die aansluiten bij jouw wensen:

 

 Age Signe’s Reverse catio-lift

Gezichtsbehandeling voor zichtbare vermindering van de rimpels. Pluspunten: Door de dermabrasie scrubmassage worden dode huidcellen verwijderd. De hoge en zuivere concentraties vitamine C en de 56 cellulaire werkstoffen zorgen voor een effectieve regeneratie van de celactiviteit en voor revitalisatie van de huid. Het hyaluronzuur vult de rimpels zichtbaar op en het masker verspreidt Pro-Collageen om de huid te verstevigen.

Je huid ziet er na de behandeling zichtbaar vitaler uit en de tekenen van veroudering zijn verminderd.

Catio Vitalcatio-vital

Dit is een complete gezichtsbehandeling die reinigt en verzorgt. Pluspunten: Dieptereiniging met sauna effect. Dubbele ionisatie van de actieve ingrediënten en een relaxmassage met essentiële oliën.

Je huid was nog nooit zo mooi als na de behandeling, je gezicht ziet er verrassend ontspannen uit en straalt als nooit tevoren.

 

 

 

Catio Liftcatio-lift-2

Deze gezichtsbehandeling met spierstimulatie vitaliseert de gelaatstrekken. Pluspunten: De drainage van de weefsels voorziet de huid van zuurstof. De spierstimulatie zet de gezichtsspieren aan het werk om de huid te verstevigen en te stimuleren. Lifting-massage om de huid te voeden, te regenereren en te verstevigen.

Je gelaatscontouren tekenen zich scherper af, rimpels en kraaienpootjes zijn zichtbaar vervaagd en het gezicht ziet er jonger uit.

 

 

 Beaute Aromatiquebeaute-aromatique

Een gezichtsbehandeling op maat met essentiële oliën. Pluspunten: De massage met essentiële oliën komt tot in de kern van de huid en zorgt voor een gevoel van ontspanning. Het masker met 5 plantenconcentraten zorgt ervoor dat het gezicht er stalend uitziet.

Je ontspant door de betoverende geuren van de essentiële oliën en na de behandeling is je huid rustiger en ziet je gezicht er stralend uit.

 

 

Peel en Liftpeel-en-lift

 

De zachte fruitzuren van deze gezichtsbehandeling zorgen als het ware voor een nieuwe huid. Pluspunten: De fruitzuren verwijderen niet alleen dode huidcellen, maar ook onzuiverheden. Tijdens de massage word je huid gevoed met vitaliserende werkstoffen. Het masker met vitamine C verstevigt en modelleert het gezicht.

Je huid is na de behandeling stralend en ziet er steviger uit. Pigmentvlekken vervagen.

 

 

 

Jeugdbehandelingblad-en-olie

Een gezichtsbehandeling met Sebostop complex. Pluspunten: Het Sebostop complex heeft een anti bacteriële en zuiverende werking. Het masker werkt direct als een soort spons om talg te absorberen en de huid te reinigen van onzuiverheden.

Je huid glimt minder na de behandeling. Het  Sebostop complex kalmeert gevoelens van irritatie en verfrist het gezicht.

 

 

Wie ben ik?

In 2005 begon ik met de opleiding schoonheidsspecialiste (na jarenlang een drogisterij te hebben gerund). Al doende kwam ik erachter dat masseren mijn passie is. Als mensen ontspannen en vrolijk de deur uitgingen dan maakte mij dat ook blij. Toch dacht ik dat er meer uit te halen zou zijn.

Ik ging mij verdiepen in voetreflex therapie en kwam ook in aanraking met de Chinese voetreflex therapie. Ik begon aan de 3-jarige opleiding VoetreflexPlus® (wat een combinatie is van Westerse- en Chinese voetreflex therapie) en raakte steeds meer verrast door de mogelijkheden. Nu kon ik niet alleen mensen ontspannen en vrolijk de deur uit laten gaan, maar ook een bijdrage leveren aan hun gezondheid.

Wil je weten wat de prijzen zijn van deze huidverbeterende en ontspannende gezichtsbehandelingen kijk dan even hier.

Wil je meer weten over voetreflex behandelingen bekijk dan deze pagina.

Wil je op de hoogte blijven van alle tips die ik deel om energiek en vitaal te zijn, like dan de Facebook pagina van praktijk Amarilla om nooit meer iets te missen!

Pin It on Pinterest

Share This